P2 Design

בית מינימליסטי מבטון, מתכת ועץ – מורכב משני אגפים פונקציונאליים ויחידת מעבר בתווך. חצר פתוחה הכלואה ביניהם, מהווה את מרכז ההתרחשות.

הפריסה המרחבית הזאת מכתיבה למעשה את היחס בין פנים לחוץ – הן ברמת המבנה והן ברמת הרחוב, שהקשר אליו מתוזמן באמצעות השכבות האנכיות. קירות הפיתוח המחלקים את המגרש לרצועות של בזלת גרוסה, מהווים המשך מבני לקירות הבית. ציר מים עם שתי בריכות ומפל יוצר סקרנות ומתווה את היחס המשתנה בין הבית הגלוי, הנח במפלס הרחוב, והחצר הפרטית הנחבאת בין אגפיו.

מעטפת דו-שכבתית מותקנת בכל החזיתות, עשויה ממסך זכוכית שקוף המוגן על ידי תריס רפפה מעץ, באמצעותו ניתן לווסת את החשיפה לאור ולשלוט ברמת הפרטיות. חלל המגורים מוגדר בין שני גרמי מדרגות מרחפים – האחד מוביל למרתף, השני – לחדרי השינה והגג הפרטי, שממנו ניתן לצפות אל הנוף ההררי.

5.jpg 3.jpg 4.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 1.jpg 2.jpg